Nieuwjaarsconcert 2016

vrijdag, 1 januari 2016, 15:00

             Roosendaals Symfonie Orkest (RSO)

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar brengt het RSO onder leiding van Martyn Smits het traditionele Nieuwjaarsconcert in Schouwburg De Kring. Dit keer samen met soliste Elly van den berg en het Roosendaals Gemengd Koor. Na het succesvolle concert vorig jaar met als thema Musical time is in 2016 filmmuziek het thema.

Het orkest speelt Themes of 007, Fiddler on the roof, de suite uit Far and away en een medley uit Pirates of Caribbean. Daarnaast speelt het orkest een speciale bewerking voor klarinet en viool van het thema van “The mission”, beter bekend onder de titel Gabriella’s hobo.

Samen met het Roosendaals Gemengd Koor onder leiding van Rik Ghesquière The Exodus song, Conquest of Paradise en Strósse to strómma soe uit Zorba de Griek. Koor, orkest en soliste Elly van den Berg vertolken samen Gabriella’s song uit de film As it is in heaven.

Tenslotte zingt Elly van de berg Candle on the water uit Pete’s dragon.

Een leuk en gevarieerd programma voor jong en oud.

Natuurlijk begroeten het RSO en RGK u graag voor het concert op 1 januari in de grote zaal van De Kring, maar ook na afloop tijdens de gezellige nieuwjaarsborrel.

Inlichtingen: Johan Henken, secretaris RSO, johan.henken@planet.nl, tel 0651380470